به گزارش خبردون :سخنگوی قوه قضائیه جمهوری اسلامی روز چهارشنبه صدور حکم ۲۰ سال حبس و رد مال برای امید اسدبیگی، مدیرعامل سابق شرکت نیشکر هفتتپه، را تأیید کرد.
به گفته ذبیحالله خداییان، در پرونده نیشکر هفتتپه تعداد زیادی از افراد به اتهام مشارکت در اخلال در نظام ارزی کشور محکوم شدهاند. وی اتهامهای امید اسدبیگی را مشارکت و مباشرت در قاچاق ذکر کرد. آقای اسدبیگی هماکنون به قید وثیقه آزاد است.
امید اسدبیگی و مهرداد رستمی چگینی در زمستان سال ۹۴ شرکت نیشکر هفتتپه با مساحت ۲۴ هزار هکتار را با پیشپرداختی شش میلیارد تومانی خریداری کردند.
این شرکت پس از آن با مشکلات زیادی، از جمله تاخیرهای طولانی در پرداخت دستمزدها مواجه شد که اعتراض کارگران آن را به دنبال داشته است.
محاکمه امید اسدبیگی و مهرداد رستمی پس از افشای پرونده سوءاستفاده یک و نیم میلیارد دلاری، همراه با ۱۰ تن دیگر آغاز ولی در سال گذشته متوقف شد.
از آن زمان تاکنون کارگران نیشکر هفتتپه در چندین اعتصاب طولانی خواستار رسیدگی مقامات دولتی و قضایی به خواستههایشان از جمله لغو مالکیت خصوصی کارخانه، رسیدگی قضایی به این پرونده، بازگشت به کار کارگران اخراجی و احقاق حقوق خود شدهاند.
در همین حال، دو هفته پیش معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خوزستان گفت حکم قطعی واگذاری نیشکر هفتتپه به دولت صادر شده، اما هنوز معلوم نیست کدام وزارتخانه مسئولیت آن را بر عهده میگیرد.